Serveis

mobilitat

Vaga a Renfe des de demà i fins dijous

Les aturades parcials provocaran la supressió demà de quatre mitja distància i un TAV

Dijous, vaga de 24 hores

Els sindicats ferroviaris han convocat onze dies d'aturades parcials i tres de vaga de 24 hores que començaran demà i que afectaran diversos trens que circulen per la demarcació de Girona. Des de demà i fins dimecres, hi haurà tres aturades diàries de dues hores i dijous, vaga de 24 hores. Foment ha establert uns serveis mínims del 63% en mitja distància i del 72% en el TAV.

Trens anul·lats demà

En el cas concret de demà, a Girona, la vaga farà que no circulin cinc combois en direcció a Barcelona: quatre trens de mitja distància –els que tenen l'hora fixada a Girona a les 07.43 h, a les 14.19 h, a les 14.49 h i a les 16.19 h– i un tren d'alta velocitat –el de les 21.00 h. Les aturades parcials seguiran aquest dimarts i dimecres i també tots els dilluns i divendres de novembre.

Pel que fa a les vagues de 24 hores, s'han convocat just abans de períodes festius: la de dijous és abans del pont de Tots Sants i les altres dues, el 5 de desembre –abans del pont de la Puríssima– i el 20 de desembre –abans de les vacances de Nadal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia