Serveis

mobilitat

La vaga d'avui afecta els trens de mitjana distància

Després de tres dies d'aturades parcials sense incidents destacats, la vaga dels sindicats de Renfe arriba avui a un dia clau, amb una convocatòria que va des de mitjanit fins a les onze de la nit i que deixarà la línia de Barcelona-Portbou bona part del dia sense trens de mitjana distància, mentre que els regionals i els TAV no es veuran afectats i circularan tots.

Concretament, només circularan 4 dels 16 trens de mitjana distància en cada sentit. En direcció sud, només en circularan tres de primera hora del matí –els que tenen aturada a Girona a les 6.14 h, 7.13 h i 8.35 h– i l'últim de la nit (21.19 h). Durant la resta del dia caldrà agafar regionals o TAV. En direcció nord, també caldrà usar regionals o TAV la major part del dia, ja que no hi haurà cap tren de mitjana distància fins a mitja tarda. Els quatre que circularan seran al vespre: els que surten de Barcelona Sants a les 17.46 h, les 18.46, les 19.46 h i les 21.46 h.

Les aturades parcials continuaran cada dilluns i divendres de novembre –excepte el dia de Tots Sants– i hi tornarà a haver vaga de 23 hores el 5 i el 20 de desembre, coincidint, com avui, amb l'inici de períodes festius llargs. Els sindicats ferroviaris protesten per la divisió de Renfe en quatre companyies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.