Serveis

mobilitat

El bitllet combinat de TAV i bus a Figueres, al febrer

Els nous títols, que suposen un petit estalvi, es vendran al web de Renfe

El bitllet combinat entre tren d'alta velocitat i l'autobús a Figueres es començaran a vendre al web de Renfe a partir de començaments de febrer. El director general de Teisa, Àlex Gilabert, i el de Renfe Viajeros, Alberto García, han signat un conveni per a la comercialització d'aquest nou títol de transport, que s'anomenarà Figueres Centre Ciutat i inclourà el bitllet del TAV i el de l'autobús que comunica l'estació de Figueres-Vilafant i el centre de la ciutat. Segons les dues companyies, aquesta oferta intermodal “facilita horaris garantits, un preu tancat i un bitllet únic d'origen a destinació que conté les dades d'ambdós trajectes”. L'estalvi de preu, però, no és gaire alt. Així, el bitllet combinat per trajectes amb Barcelona valdrà 21,50 euros, 90 cèntims més que el bitllet senzill del TAV, i amb Girona, 8 euros, 1,20 més que el de TAV. El preu del bitllet de bus actual és d'1,25 euros. Per a les connexions amb Madrid, els
preus seran a partir de 35,50 euros –per als bitllets promocionals més barats de Renfe– i amb Saragossa, a partir de 41 euros. Fonts de Teisa ja van explicar a principis de mes a aquest diari que el que es busca no és tant l'estalvi econòmic per al viatger, sinó la facilitat d'obtenir en una mateixa operació el bitllet del desplaçament complet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia