Serveis

equipaments

La Biblioteca de Blanes estrena l'espai més jove

L'alcalde, Josep Marigó, va inaugurar ahir el nou servei d'aquest equipament, on fins l'any passat tenien la seu les dependències de Turisme

La Biblioteca Jove de Blanes va obrir ahir les portes en un acte presidit per l'alcalde, Josep Marigó; la regidora de la Biblioteca Comarcal, Susana Ramajo, i la directora d'aquest servei, Gemma Ciuró. El nou servei està situat a l'espai on fins l'any passat hi havia les dependències de Turisme.

Tant la regidora com l'alcalde van coincidir a desitjar que, a partir d'ara, els joves tinguin aquí el seu nou espai de referència. “El nostre desig és que utilitzeu tant com pugueu la Biblioteca Jove, ja sigui per llegir i fer consultes o per fer treballs. Que, a partir d'ara, quan hàgiu de quedar per estudiar, aquesta sigui la vostra primera opció”, va dir Marigó. Ramajo va recordar que, precisament amb aquest objectiu, s'ha fet un esforç, en especial des de l'Ajuntament, perquè els joves se sentin còmodes en aquest espai, responent alhora a la demanda dels mateixos estudiants.

L'acte inaugural va continuar amb el lliurament del premi al guanyador del concurs de grafit organitzat per l'Ajuntament de Blanes: Àlex Gómez, Odie. És veí de Lloret de Mar, es va formar a l'Escola de Dibuix de Barcelona i des de fa vuit anys es dedica al món del grafit. El disseny guanyador decora una paret de 6 metres de llarg per 2,75 metres d'altura i, tal com es recollia en les bases del concurs, està relacionat amb la lectura a través de la representació d'un arbre que té les arrels i branques preses en llibres, així com amb la il·lustració d'un clàssic de la literatura de tots els temps: Moby Dick.

Per reconvertir les antigues dependències de Turisme ha estat necessari un treball d'habilitació, en què gairebé el 100% de les feines les han dut a terme els operaris de les brigades municipals, segons fonts municipals. Aquests treballs d'habilitació van suposar un cost de 2.000 euros en material.

LA XIFRA

2.000
euros
en material és el cost que ha tingut habilitar el nou espai. Les obres les ha dut a terme la brigada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia