Serveis

Les rutes ciclistes per Lloret ja figuren al portal Wikiloc

S'han senyalitzat set rutes de dificultat mitjana amb sortida i arribada a la ciutat

El turisme actiu està en alça i les activitats a l'aire lliure cada cop tenen més aficionats. Aquesta tendència, afegida a les nombroses possibilitats naturals i d'activitats que ofereix la demarcació de Girona, han fet que la zona s'hagi convertit en una destinació ideal per als amants de l'esport a l'aire lliure.

Lloret Turisme és una entitat de promoció turística de Lloret de Mar, i l'any 2009, en la seva aposta per la creació i consolidació de productes turístics, va crear el projecte Lloret Natura, que abasta tota l'oferta de turisme actiu a Lloret de Mar. Conjuntament amb el Consell Comarcal de la Selva, han senyalitzat i enllaçat centenars de quilòmetres de senders que permeten anar de Blanes a Lloret, Tossa i cap a l'interior amb rutes per a bicicleta tot terreny, senderisme i marxa nòrdica.

Una de les últimes accions en aquest àmbit ha estat, en col·laboració amb l'Agència Catalana de Turisme, la promoció de Lloret i Costa Brava com a destinació de ciclisme de carretera. Entre les accions, destaca la inclusió del detall de les rutes ciclistes que es poden fer a Lloret de Mar a través del portal Wikiloc. En total, hi ha set rutes dissenyades amb una dificultat mitjana i amb sortida i arribada a Lloret de Mar.

Descarregar la ruta

Els aficionats al ciclisme que vulguin fer qualsevol d'aquestes rutes entorn de Lloret de Mar només hauran d'accedir al portal www.wikiloc.com i cercar l'usuari Lloret turisme. Un cop s'accedeixi a les rutes de Lloret Turisme es podrà descarregar la ruta i guardar-la en els dispositius GPS.

Lloret de Mar es converteix en una destinació important de turisme esportiu. El ciclisme, en totes les modalitats, és una de les activitats esportives de més llarga tradició. Diversos establiments d'allotjament ja s'adapten a les necessitats del turisme de ciclisme per fer que Lloret de Mar esdevingui un referent d'estades de ciclisme als mercats europeus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia