Serveis

Fil a l'agulla per renovar la destinació de Lloret

L'Ajuntament, el govern i la Mesa de Turisme embasten un pla fins al 2020

Representants de l'Ajuntament de Lloret, la Generalitat i la Mesa del Turisme de Lloret, que presideix Joan Molist, van reunir-se ahir a Barcelona. Les tres parts han constituït el grup de treball Lloret de Mar, Renovació de Destinacions, que definirà un pla d'accions fins al 2020 que inclourà, entre d'altres, la remodelació urbana i l'atracció d'inversió.

Lloret de Mar, Renovació de Destinacions va començar a treballar el 31 de març amb la signatura d'un conveni. En la reunió d'ahir, a banda de Molist, hi van ser presents l'alcalde i el regidor de Turisme de Lloret, Romà Codina (CiU), i Jordi Orobitg (ERC) respectivament, el secretari d'Empresa i Competitivitat, Pere Torres, i la directora general de Turisme, Marian Muro.

D'altra banda, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, dilluns serà a Lloret per participar en la primera edició del Tribuna Costa Brava, que organitza la Mesa Empresarial lloretenca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia