Serveis

La meitat d'Aiguaviva Park de Vidreres, sense aigua

Els residents de la urbanització i també de la Goba han patit talls en l'últim mes que s'han allargat diversos dies

La gestió és de l'empresa Rec Madral

Bona part dels residents de la urbanització Aiguaviva Park de Vidreres es van quedar ahir sense aigua, un servei que, de fet, ja han vist interromput en alguna altra ocasió en l'últim mes. La concessió del servei d'aigua a les urbanitzacions és de l'empresa Rec Madral, però a finals de l'any passat el ple de l'Ajuntament va acordar recuperar-ne la gestió. De moment, l'Ajuntament ha encarregat un estudi al Consell Comarcal, però l'alcalde, Jordi Camps, no va aclarir què es pretén amb l'estudi, i va dir només que qualsevol qüestió relacionada amb l'aigua és competència del regidor Francesc Baltrons, que ahir no va poder ser localitzat per aquest diari.

Marc Mallart, responsable de Rec Madral, ja havia advertit fa mesos que si no es feia una connexió amb el Pasteral hi hauria problemes “severs” per abastir d'aigua les urbanitzacions, on hi ha 1.600 abonats. Rec Madral confia en la connexió amb el Pasteral –una via que s'estudiava– per resoldre les restriccions, però els veïns d'Aiguaviva Park creuen que la connexió amb el Pasteral pot fer que l'empresa continuï amb la gestió de l'aigua, cosa que no volen. A més, també creuen que Rec Madral utilitza els talls d'aigua com a mesura de pressió perquè els veïns traslladin el malestar a l'Ajuntament i aquest acabi autoritzant la connexió amb el Pasteral.

Precisament dilluns, tècnics del Consell Comarcal i de l'Ajuntament, segons diverses fonts, van anar a veure l'estat del dipòsit i els pous. El dipòsit era buit, però, segons fonts municipals, Rec Madral no va deixar que s'inspeccionessin els pous.

El president de la junta de parcel·listes d'Aiguaviva Park, Cristóbal Martínez, va explicar ahir que va portar la seva família a dutxar-se al pavelló municipal perquè a casa no tenien aigua. Una altra veïna, Montse Palanques, va trucar a Rec Madral per queixar-se que no tenia aigua i, segons afirma, li van dir que ho sentien molt “però que esperen que l'Ajuntament autoritzi la connexió amb el Pasteral”. Pels veïns, l'Ajuntament hauria d'intervenir el servei de l'aigua per incompliment del contracte.

LA XIFRA

1.600
abonats
són els que té Rec Madral a les diverses urbanitzacions de Vidreres.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia