Serveis

Vidreres busca aigua d'urgència en pobles veïns

L'Ajuntament podria arribar a un acord avui per connectar-se a Llagostera o Caldes

Ha obert un expedient a l'empresa Rec Madral pels talls d'aigua

L'Ajuntament de Vidreres plantejarà avui en una reunió amb tècnics del Consell Comarcal de la Selva una connexió d'urgència per resoldre el problema de falta d'aigua a les urbanitzacions, que implicaria els municipis de Llagostera o Caldes de Malavella, segons va avançar ahir el regidor de Serveis, Francesc Baltrons. A més, arran dels talls en el subministrament, l'Ajuntament va obrir ahir un expedient a l'empresa Rec Madral, responsable de l'aigua a les urbanitzacions.

Una solució podria ser connectar-se amb un dipòsit per a emergències que és a Llagostera, i l'altra, la connexió a una canonada de Caldes. En tots dos casos, seria l'Ajuntament qui hauria de demanar al municipi implicat que vengués aigua –temporalment– a Rec Madral.

L'alcalde, Jordi Camps, i el regidor, van mantenir converses ahir amb els alcaldes de les dues poblacions i avui es podria prendre una decisió. Rec Madral ja ha restablert el servei als veïns afectats pels talls d'ahir. L'Ajuntament, però, treballa per recuperar la gestió del servei (a banda de la solució d'urgència per a l'estiu). Baltrons va dir ahir que, en l'expedient obert, l'Ajuntament ha requerit a l'empresa que exposi quines mesures prendrà per assegurar el servei i evitar més talls. També va assegurar que Rec Madral ha donat totes les facilitats per inspeccionar les instal·lacions, inclosos els pous, en contra del que apuntaven algunes fonts ahir, i que recollia aquest diari.

LA FRASE

En els últims mesos s'ha avançat més que en 25 anys, però hem d'estar segurs de la solució que es pren
Francesc Baltrons
regidor de serveis

Decebuts amb la Diputació

L'Ajuntament de Vidreres confia que l'estudi que està portant a terme el Consell permeti tenir una solució en un termini molt breu. El desembre de l'any passat l'Ajuntament va posar en mans de la Diputació aquest mateix estudi, però després de mesos de no avançar es va prendre la decisió de canviar de mans l'estudi. Baltrons va adreçar una carta molt dura a la Diputació el passat 28 de març, deixant constància de la “decepció i indignació” que sentien des de l'equip de govern “davant la manca de resposta a una petició d'ajut urgent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia