Serveis

“Sacsejada” en el web turístic de la Selva

L'Associació de Turisme rep el doble de fons del Consell respecte al 2013

El Consell Comarcal de la Selva ha fet una “sacsejada” –en paraules del responsable de turisme, Jordi Orobitg– a un dels seus organismes autònoms, l'Associació de Turisme de la Selva, amb la presentació, ahir, del nou web. “És un dels pilars fonamentals de l'associació”, va afirmar Orobitg, en la presentació del portal www.laselvaturisme.com.

Orobitg, regidor de Turisme a Lloret (ERC), assenyala que el Consell Comarcal ha doblat l'aportació a l'entitat respecte a l'any passat –40.000 euros en lloc dels 23.000 del 2013–. A més, el Patronat de Turisme Costa Brava aporta 20.000 euros i ajuntaments i altres entitats, 25.000 més.

“Vuit raons”

Una de les seccions del portal és Per què la Selva? 8 raons per visitar-nos, en què destaquen alguns dels atractius que la comarca ofereix: centres termals, jardins botànics, patrimoni cultural i restaurants. El nou web, desenvolupat per l'empresa 6tems, integra xarxes socials, aposta per la imatge, aporta petites pastilles de contingut i és de disseny adaptable (mòbils, tauleta i ordinador), va dir Mariona Sbert, de 6tems. El web serà gestionat per l'Associació de Turisme, que en renovarà serveis i ofertes.

En l'acte d'ahir també hi van participar el coordinador de programes del Departament de Promoció Econòmica del Consell, Pep Gesti, i la tècnica de Turisme Clara Torra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia