Serveis

Casserolada pels talls d'aigua a l'ajuntament de Vidreres

Els veïns de les urbanitzacions van tornar a reclamar la municipalització del servei

L'alcalde va emplaçar-los a una reunió al juliol, i va dir que poden utilitzar el pavelló per dutxar-se

Veïns de les urbanitzacions de Puigventós, Aiguaviva Park, La Goba i Terrafortuna van fer una casserolada de protesta ahir davant de l'edifici consistorial per reclamar que l'Ajuntament garanteixi el subministrament d'aigua potable a les urbanitzacions i que es municipalitzi el servei de l'aigua. En algunes urbanitzacions, malgrat que s'ha connectat la xarxa de l'aigua de les urbanitzacions als pous municipals, hi continua havent problemes amb l'abastiment, i alguns veïns han tornat a quedar sense aigua.

L'alcalde de Vidreres, Jordi Camps (CiU), va sortir a parlar amb els manifestants –amb un megàfon dels veïns– i va convocar els presidents de les diferents urbanitzacions a una reunió de la comissió de l'aigua, el 8 de juliol. Davant la insistència d'alguns veïns, que reclamaven solucions a la falta d'aigua amb què es troben intermitentment, Camps va dir que, mentre no s'arribi a una solució definitiva, els dies que no tinguin aigua poden anar a dutxar-se al pavelló municipal. Camps va insistir que és un problema de fa més de vint anys “que no es pot resoldre amb la velocitat que tots voldríem”. “Estem a les portes de tenir la solució”, va assegurar als manifestants. “L'Ajuntament obre el pavelló si es volen venir a dutxar. Esperem que no s'allargui, i que la gent no es pensi que al centre del poble anem sobrats, que és un bé escàs i també anem justos d'aigua”, va dir Camps als veïns.

Alguns dels manifestants van proposar que es porti aigua amb camions als dipòsits, cosa que l'alcalde va descartar: “Es necessiten 2,3 milions de litres, i cada camió porta 15.000 litres”, va explicar per donar una idea de la impracticabilitat de la mesura. Uns veïns portaven una ampolla d'aigua de l'aixeta, de color marronós, per mostrar-la a l'alcalde i els rebuts de l'últim mes. “L'aigua que ens arriba o és bruta o té molt de fluor, jo no en dono ni als animals”, deia un veí indignat.

LA FRASE

L'Ajuntament obre el pavelló si es volen venir a dutxar. Estem a les portes de tenir la solució
Jordi Camps
Alcalde de Vidreres (CiU)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia