Serveis

170.000 viatgers han usat fins al maig l'estació del TAV de Figueres

Un total de 170.084 viatgers van utilitzar fins al maig l'estació del TAV Figueres-Vilafant, segons les xifres a les quals ha tingut accés aquest diari. D'aquests, dos terços corresponen a persones que van fer el trajecte entre Figueres i Barcelona amb el servei d'Avant. En total, són 108.376 viatgers en un sol mes, cosa que converteix aquest trajecte com el que té més usuaris. Curiosament, en el mateix període també 4.842 viatgers van anar o tornar de Barcelona amb TAV –que és més car que l'Avant–. Si sumem els dos serveis, més del 66% d'usuaris de l'estació del TAV Figueres-Vilafant corresponen al trajecte a la capital catalana.

El segon trajecte amb més viatgers és el que connecta amb Madrid. Segons les mateixes dades, 16.477 persones van anar amb el servei de TAV cap a la capital madrilenya o van arribar a Figueres provinents d'aquest punt. Això suposa un 9,6% del total de viatges. L'Avant va ser el més usat, amb diferència, amb 123.054 viatgers. En canvi, van optar pel TAV 26.068 persones i pel servei internacional 20.962 viatgers. La connexió amb París va registrar 10.594 viatgers i la de Perpinyà, 4.151 usuaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia