Serveis

Marigó veu populista que CiU vulgui aparcament als Pins

L'alcalde de Blanes vol evitar que la concessionària de la zona blava presenti un contenciós contra l'Ajuntament

Diu que el sector és adient per a la ciutadania i per a grans esdeveniments

L'alcalde de Blanes, Josep Marigó (PSC), veu populista que el grup de CiU a l'Ajuntament demani que l'antic camp de futbol dels Pins es destini a aparcament gratuït per a cotxes.

Marigó és caut sobre l'ús futur dels Pins per evitar que la concessionària de la zona blava a la vila, l'empresa Saba, presenti un contenciós contra l'Ajuntament. L'alcalde blanenc no es vol aventurar –“vull ser prudent”, declara– a autoritzar que hi hagi trànsit rodat als Pins, a tocar d'una zona blava (de pagament només a l'estiu), que gestiona la concessionària. “He demanat un informe als serveis jurídics de l'Ajuntament per veure quines conseqüències podria tenir el canvi”, exposa.

El batlle blanenc assenyala que l'espai on hi havia l'antic camp de futbol està pensat “per a la ciutadania i els grans esdeveniments”. Per Marigó, a Blanes hi ha mancances d'espais públics perquè “les famílies duguin la mainada a jugar a futbol i hi puguin passejar”. “És un espai lúdic”, hi afegeix.

El nou espai polivalent garantirà la seguretat dels usuaris i permetrà que sigui l'escenari d'esdeveniments de “gran format”. Així, després de les atraccions de fires, la segona quinzena d'agost hi haurà un circ.

“L'hora del 2007”

Marigó recorda que l'anterior equip de govern, encapçalat per CiU, va permetre que els veïns de Blanes tinguessin la primera hora d'aparcament gratuïta a l'espai de Saba, cosa que va fer que l'empresa reclamés danys i perjudicis a l'Ajuntament. “Allò ho vam solucionar nosaltres [el PSC]”, diu. Dissabte el portaveu convergent, Joaquim Torrecillas, demanava que, a partir de l'1 agost, els cotxes puguin aparcar als Pins.

LA FRASE

He demanat als serveis jurídics si deixar aparcar [als Pins] podria perjudicar l'Ajuntament
Josep Marigó
alcalde de blanes (Psc)

Les atraccions ja ocupen l'antic camp

Els antics camps de futbol de terra i de gespa artificial seran utilitzats, a partir de divendres, per a les atraccions de la fira durant la festa major. Un total de 55 parades ocuparan un nou espai polivalent als Pins, a uns 100 metres d'on eren abans les atraccions. A banda de les parades dels Pins, també n'hi haurà 35 al Passeig del Mar. Les obres d'adequació han costat uns 72.700 euros i faran que no hi hagi obstacles entre els dos camps. Només es mantenen la grada i les oficines del CD Blanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia