Serveis

ICV-EUiA vol exempcions de zona blava a Lloret

El regidor d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Lloret de Mar, Javi Rodríguez Pacios, vol que els veïns del municipi no hagin de pagar zona blava a l'estiu (del 15 de juny al 15 de setembre) en les gairebé dues-centes places que l'equip de govern (CiU i ERC) ha pintat aquest any a tocar dels antics pavelló d'esports i casino.

Segons un comunicat d'ICV-EUiA, aquest estiu hi ha hagut un màxim de cinquanta cotxes a la zona blava, fet que demostra, segons el mateix Rodríguez Pacios, que “la fórmula no ha donat bons resultats”. “Això és una ofensa als ciutadans de la nostra vila”, hi va afegir.

Per això, Rodríguez proposa que, a partir de l'any que ve, els veïns que paguin el permís de circulació al municipi quedin exempts de pagar i que la resta d'any (nou mesos), sigui de franc per a tothom. ICV-EUiA ja ha fet la proposta al regidor de Mobilitat, Ignasi Riera (CiU).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia