Serveis

Quatre pisos de lloguer jove a Riudellots

El preu és d'entre 170 i 250 euros al mes i hi poden aspirar joves d'entre 18 i 35 anys

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha obert el termini per presentar sol·licituds d'accés a quatre habitatges de lloguer jove. El preu dels pisos va dels 170,47 als 247,49 euros al mes i hi poden aspirar tots els joves d'entre 18 i 35 anys que visquin al municipi des de fa deu anys i tinguin un nivell d'ingressos d'entre 5.112,00 i 18.068,40 euros anuals.

Les sol·licituds per accedir a aquests quatre pisos, d'entre 41 i 49 metres quadrats, es podran presentar fins al dia 18 o bé de manera presencial a l'ajuntament o bé per mitjà de la seu electrònica, accessible des del mateix web municipal.

“Viure al poble”

L'alcaldessa, Montserrat Roura (CiU), ha dit que amb aquests pisos, situats al carrer Verge de Núria, pretenen “incentivar que els joves del municipi que ho necessitin tinguin l'oportunitat d'emancipar-se i viure al poble, en un habitatge a un preu molt econòmic”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia