Serveis

Nit de compres i diversió en el Lloret Night Shopping

Uns dos-cents comerços obren fins a 2/4 d'1 de la matinada en una jornada amb passarel·les de moda, música i exhibicions de malabarisme

L'Ajuntament i els botiguers organitzen l'activitat

El centre de Lloret de Mar allargarà, avui, la jornada comercial fins a 2/4 d'1 de la matinada amb motiu d'una nova edició del Lloret Night Shopping (jornada nocturna de compres a Lloret). Uns dos-cents comerços oferiran descomptes i promocions. A més, entitats del municipi han preparat, entre altres activitats, concerts, exhibicions de malabarisme i passarel·les de moda. “Volem que la gent del poble hi participi”, explica el gerent de l'Associació de Comerciants de Lloret, Francesc Alsina.

L'Ajuntament de Lloret i l'associació de comerciants han preparat conjuntament l'esdeveniment d'avui. Els establiments oferiran una copa de cava o promocions del 20% entre les 10 del vespre i les 11 de la nit, per citar dos exemples, en un intent “per atreure gent”, explica Alsina. L'acte d'avui forma part de la campanya de promoció comercial, que també inclou una edició del Lloret Night Shopping al maig. “La d'avui és com una festa de final d'estiu, com un retrobament.”

El regidor de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Lloret, Jordi Orobitg (ERC), considera que en la festa comercial d'avui “el protagonisme és del comerç i de la participació ciutadana”.

A partir de les vuit

A partir de les vuit del vespre hi haurà activitat, entre d'altres, a les places Venècia, del Carme i Espanya i als carrers Cervantes, Narcís Fors, Sant Pere, Sant Romà, Venècia i Vila i, fins i tot, una zona gastronòmica per sopar. A les vuit, començarà la cinquantena d'actes paral·lels al fet de comprar amb una passarel·la de moda, i per a dos quarts de deu de la nit, per exemple, hi haurà country amb el casal de la gent gran i Amics del Country.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia