Serveis

Més de 150 vehicles a la fira d'ocasió de Blanes

L'àrea de Promoció de l'Ajuntament de Blanes ha organitzat la segona fira del vehicle d'ocasió, que tindrà lloc divendres a la tarda (de 6 a 8 h) i tot el cap de setmana (de les 10 del matí a les 8 del vespre). La fira exposarà més de 150 vehicles d'ocasió en una superfície de 14.000 metres quadrats de l'esplanada que hi ha al costat de l'antic pavelló municipal dels Pins.

En la fira hi haurà catorze marques, amb segments de cotxes com ara turismes, vehicles industrials, híbrids, esportius, berlines de representació, monovolums i 4x4, entre d'altres. Hi seran les deu empreses concessionàries que tenen la seu a Blanes i a la seva àrea d'influència.

L'Ajuntament informa que els visitants podran arribar fins a la mateixa fira en cotxe, ja que la zona blava de l'estiu dels Pins ja no és de pagament a a partir de la segona quinzena del mes de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia