Serveis

Al jutjat, el centre d'avaries de llum de la Selva

Els treballadors de l'empresa porten avui a judici el tancament

Els treballadors de l'empresa Cobra Instalaciones y Servicios a Palafolls han demanat al jutjat la suspensió cautelar del trasllat que vol fer l'empresa dels treballadors a altres punts de l'Estat espanyol i que suposaria el tancament del centre de Palafolls. Aquest tancament, en teoria, ja hauria de ser efectiu a partir d'avui, però avui mateix hi haurà judici, fet que podria fer variar els plans de Cobra.

L'anunci del tancament d'aquest centre, que gestiona les incidències, entre altres llocs, de la Selva marítima, va provocar les queixes dels ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa, que van aprovar mocions per reclamar a Endesa (que subcontracta a Cobra les reparacions) que no se suprimeixi aquest servei. Dijous, responsables de l'empresa, d'Endesa i els alcaldes de Blanes i de Tossa de Mar, Josep Marigó i Gisela Saladich, respectivament, van mantenir una reunió a Blanes per exigir a Endesa que eviti que Cobra tanqui a Palafolls. Endesa, però, només s'hauria compromès a assegurar-se que Cobra compleix el conveni marc, que estableix que el temps màxim per arribar a una avaria és d'una hora. Si es tanca el centre de Palafolls, el centre de referència per solucionar incidències a la Selva marítima seria Begur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia