Serveis

La CUP de Girona demanarà una audiència pública per Agissa

La CUP de Girona demanarà la celebració d'una audiència pública sobre l'empresa mixta Aigües de Girona, Salt i Sarrià (Agissa). La formació vol que se celebri un cop acabi la feina de la comissió de control financer que es va acordar crear en el ple d'octubre arran dels resultats d'un informe d'auditori (vegeu El Punt Avui del 15 d'octubre passat). En el context de la comissió, que es reunirà demà per primera vegada, la Candidatura demanarà que el conseller delegat de l'empresa, Narcís Piferrer, hi comparegui per donar explicacions. A més demanaran la compareixença de representants dels màxims accionistes “perquè donin explicacions de les possibles irregularitats en la gestió de l'empresa que s'indiquen en l'auditoria”. Hi volen també la participació de la plataforma ciutadana Aigua és Vida.

La consultora que ha elaborat l'auditoria, Efial, considera que Agissa té una clara falta de solvència que comportarà “importants tensions de tresoreria” en pròxims exercicis. Consideren, però, que l'empresa “és viable econòmicament” i que té capacitat per generar recursos de l'activitat “molt més grans.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia