Serveis

Subministraments

Les mancances d'una urbanització

“Petroli” a Residencial Park

Una veïna de Maçanet de la Selva denuncia que el dia de Sant Joan a la tarda l'aigua de les aixetes de casa seva va ser negra durant tres quarts d'hora

Critica que ni l'empresa gestora ni el consistori posin fi al mal servei

Entre un 20% i un 30% de les cases de la urbanització Residencial Park de Maçanet de la Selva van quedar sense aigua durant un dia o més pel pont de Sant Joan. Ho denuncia l'associació de veïns de la urbanització. Els fets allarguen els episodis de mala qualitat de l'aigua potable que reben els veïns (uns 2.000).

A Ariadna Jodar, veïna del carrer del Bruc de la urbanització, la incomoditat de quedar un dia sense aigua li va venir acompanyada d'una segona sorpresa. “Sortia petroli”, explica sobre el que li va passar divendres (dia de Sant Joan).

Jodar explica que el dia de la revetlla a la tarda (cap a 2/4 de 4) van sentir que “començaven a petar les aixetes”. “Quan això passa, vol dir que quedarem sense aigua”, recorda. Així va ser: no en van tenir fins l'endemà (dissabte) cap 2/4 de 7 de la tarda. “Vam tornar a sentir soroll dels tubs, però a les aixetes de la dutxa i del bany va sortir durant tres quarts d'hora aigua negra”, explica la veïna.

Des de fa setmanes el líquid que surt de les aixetes de Residencial Park no és apte per al consum –passa molt sovint, assegura la veïna–. Per això, només la utilitzen per dutxar-se i rentar plats. “Avui, per exemple, té un to tirant a verd”, diu.

Dues rentadores espatllades

Jodar viu de lloguer a la urbanització fa sis anys. Els problemes de l'aigua, que acumula fang i brutícia, fan que se li hagin espatllat dues rentadores i un escalfador elèctric. Diu que ni l'empresa gestora (Rec Madral), que vol invertir en una planta de tractament d'ozó, ni l'Ajuntament posen remei als problemes. A la resta de Maçanet, Sorea té la concessió de l'aigua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia