Urbanisme

El nou pla general de Pals fa el seu primer pas

El ple de Pals d'ahir va aprovar el plec de clàusules per contractar una empresa que iniciï la redacció d'un nou pla general urbanístic per a Pals. L'alcalde Joan Silvestre va explicar que la idea és de posar ordre a la situació actual: “Ara treballem amb un pla del 1986 i el que volem és posar-nos al dia i ordenar el que tenim. Per entendre'ns, no es tracta de trobar espai per fer cases, perquè d'això ja en tenim i no ens en cal. Es tracta de posar en solfa les necessitats que hi ha.”

El procés complet de redacció i aprovació es preveu que es pugui allargar almenys tres anys. La voluntat és que estigui enllestit per a aquest mandat. En el ple d'ahir es van aprovar precisament tres modificacions parcials del pla, uns canvis que amb un POUM nou probablement no existirien. La sessió plenària d'ahir era una segona convocatòria. La primera s'havia de celebrar el dia 8 d'aquest mes, però la forta ventada ho va impedir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.