Urbanisme

VIA PÚBLICA

Milloraran el camí de ronda entre Calella i Llafranc abans de l'abril

Forma part d'una inversió de l'Ajuntament en que se superaran els 900.000 euros

Preveuen fer un pla d'asfaltatge a la zona industrial

El govern local de Palafrugell comença a definir les seves inversions a càrrec del pressupost del 2012. En la junta de govern local d'aquesta setmana es va posar sobre la taula una inversió de millora urbana de 900.000 euros bona part dels quals serviran per fer l'asfaltatge de carrers que ho necessiten. Les obres licitades afecten bàsicament a quatre sectors de la població, la zona industrial, el recinte del cementiri, els jardins de la plaça de Can Mario i el camí de ronda entre Calella de Palafrugell i Llafranc.

La millora d'aquest tram de costa es posarà en marxa tan aviat com sigui possible perquè la idea és que per Setmana Santa ja estiguin acabades totes les accions de millora. Els treballs de rehabilitació del camí de ronda afectaran el tram comprès entre el mirador Carles Sentís i el passeig del Cap de Creus i el tram del passeig de Xavier Miserachs a les escales de Garbí, a Llafranc. El primer tram s'ha posat a licitació per 111.000 euros, i l'altre, s'hi ha posat per 169.715 euros. Les escales de Garbí, a Llafranc són probablement el tram que necessita amb més urgència una acció de rehabilitació.

LA XIFRA

280.715
euros.
És el cost de la rehabilitació del camí de ronda entre Calella de Palafrugell i Llafranc.

Asfaltatge, passera i vials

El gros d'aquest seguit d'inversions adjudicat i a punt de començar té la destinació de la zona industrial del municipi en la circumval·lació nord i afectarà els carrers Metal·lúrgia, Gas, Indústria i Pals. El cost serà de 540.000 euros i l'actuació bàsica serà la de l'asfaltatge.

Les obres de pavimentació de vuit vials del recinte interior del cementiri municipal s'han adjudicat per un import de 37.500 euros. A la plaça de Can Mario, als peus de la Torre, s'hi construirà una passera que permetrà la visita al jardí d'escultures de la Fundació Vila Casas, ara ampliada amb noves peces escultòriques. El cost d'aquesta infraestructura serà de 34.683 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.