Urbanisme

urbanisme

El pla de millora de carrers de Sarrià de Ter inicia la reforma del carrer Cambó

S'asfaltarà el vial i s'hi faran voreres i una zona verda amb un tram de carril bici

Es modificarà el disseny del carrer per millorar-hi la circulació

L'Ajuntament de Sarrià de Ter ha iniciat les obres de millora del carrer Francesc Cambó, carrer d'accés a la zona del pavelló municipal. L'actuació s'emmarca dins el pla de millora urbanística de diversos carrers del municipi del PUOSC (pla únic d'obres i serveis de Catalunya) que s'executa aquest any. Les obres al carrer Cambó han de servir per consolidar el vial (urbanitzar-lo amb asfalt i voreres), que es va obrir després de fer la rotonda de Via Augusta, i que estava obert de manera provisional. Aprofitant l'execució de les obres es crearà una nova zona verda en la part del carrer que quedava tancada. A més, es construirà una part del futur carril bici que es projecta al municipi.

L'àmbit d'actuació inclou les dues entrades al carrer Francesc Cambó. És a dir, des de Via Augusta i des de l'avinguda de França. En aquesta darrera intersecció, es millorarà el disseny del carrer per permetre-hi una millor circulació, de manera que el trànsit sigui circular a l'entorn del pavelló. Per anar a l'equipament esportiu, s'entrarà per Joan i Francesc Torras Hostenc i se sortirà pel lateral de l'avinguda de França.

Els camions i altres vehicles que vagin als tallers entraran pel vial nou del carrer Francesc Cambó i sortiran també per l'avinguda de França. Mentre durin les obres i estigui tancat el vial, s'ha habilitat un pas per als camions d'aquesta zona industrial per la plaça de davant del pavelló.

Les obres costaran 122.000 euros (una rebaixa del 30% respecte al preu de sortida), i majoritàriament les pagarà la Generalitat (el 70%). El 13 d'abril ja es van iniciar els treballs de la primera fase del projecte, al passeig Garcia Lorca, al pla de l'Horta.

LA XIFRA

122.000
euros
és el pressupost de les obres, quantitat un 30% inferior al preu de sortida. Un 70% es pagarà a través del pla únic d'obres i serveis.

LA DATA

13.04.12
Van començar
les obres de millora urbanística al primer dels carrers. En aquest cas va ser el passeig García Lorca, al pla d'Horta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.