Urbanisme

equipaments

Aiguaviva tindrà nova piscina a l'estiu

Aviat s'iniciaran les obres de la darrera fase, que podrien acabar per Sant Joan

L'Ajuntament d'Aiguaviva afrontarà els propers dies la fase final de les obres de la nova piscina municipal, situada al carrer Verge de Viladomat, al costat del pavelló polivalent.

Actualment ja està fet el vas de la piscina, l'estructura dels vestidors i el tancat perimetral. Amb la darrera fase, que s'espera executar fins al voltant de Sant Joan, s'enllestiran l'interior dels vestidors, es posarà gespa al voltant de la piscina i s'adequarà l'entorn per millorar-ne l'accessibilitat.

El projecte de construcció d'aquest equipament es va aprovar fa dos anys, el juliol de 2010, amb un pressupost d'execució de 696.476,20 euros. La majoria de l'obra es va executar durant el 2011, per un import total de 496.818,28 euros.

Un cop garantit el finançament per a l'execució global de l'obra per part del Consell Català d'Esports i el Pla Únics d'Obres i Serveis (PUOSC), el ple municipal va aprovar l'1 de març un crèdit extraordinari finançat amb el romanent líquid de tresoreria per valor de 199.297,92 euros, per finalitzar les obres.

Tot i això, l'alcalde d'Aiguaviva, Joaquim Mateu (PIA), va dir que es tracta d'un import “estimat, que pot anar a la baixa” i que la seva impressió era que costarà “força menys”. Tot i això, recorda que caldrà comprar material i mobiliari, com per exemple les papereres.

La proposta va tirar endavant amb els vots favorables dels quatre grups del PIA, al govern, i dels dos regidors de CiU, a l'oposició. El regidor d'UPA-AM, Josep Pinsach, va votar-hi en contra. Tot i el suport a l'aprovació del crèdit per fer la piscina, el portaveu de CiU, Secundí López, va deixar clar que el condicionava al fet que l'actuació no suposi un endeutament per a l'Ajuntament. L'alcalde va dir que creu que no serà així, i que amb el romanent líquid de tresoreria n'hi haurà prou per afrontar la inversió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.