Urbanisme

PALAMÓS

Comença la fase final de les obres del pla de barris

L'asfaltatge dels carrers Hospital, Pompeu Fabra, Anselm Clavé, Puigpedró, Tarragona, Vicenç Bou, Santiago Rossinyol, Cristòfol Colom i Mas Guàrdies, que es va començar ahir i s'allargarà fins al dia 19, marca la darrera fase del projecte d'intervenció integral Palamós millora. Amb l'acabat dels darrers vials reurbanitzats al barri de Mas Guàrdies es posa fi a un procés de 22 mesos de treballs que abans ja ha completat la rehabilitació integral dels sectors de l'Eixample Nord i les Cases Noves.

Un cop completades les feines d'asfaltatge, només restaran tasques puntuals de retoc que han de concloure abans de final d'estiu, amb l'objectiu de tenir el projecte totalment enllestit al setembre. En xifres globals, les obres han afectat un àmbit de 165.000 metres quadrats –que representen més d'un 6% del sòl urbà de Palamós– i hauran beneficiat directament una població de 2.878 persones. La inversió total ha estat de gairebé 10,5 milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.