Urbanisme

urbanisme

SOS Lloret veu tracte de favor al president del Kazakhstan

SOS Lloret, l'entitat que ha denunciat diverses irregularitats urbanístiques a la finca de Can Juncadella, vincula aquests “privilegis” al fet que un dels propietaris de la finca sigui Nursultan Nazarbàiev, president de la República del Kazakhstan. “Veiem que potser tots aquests privilegis tenen alguna explicació que ho justifiqui”, va assegurar Esteve Dalmau, portaveu de SOS Lloret. Aquesta setmana s'ha conegut una resolució judicial en què, per primer cop, es vincula la propietat de la finca al cap d'estat kazakh –ja es coneixia que un altre dels amos és Danial Akhmetov, exprimer ministre i exministre de Defensa del mateix país–. “Atès el cúmul de fets, podria ser que aquesta gent tingués fils directes amb les administracions que els han de donar els permisos, perquè són qui són”, va afegir Dalmau.

El portaveu de SOS Lloret no entén com és que no s'havia conegut abans que Nazarbàiev era propietari de la polèmica finca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.