Urbanisme

urbanisme

Llagostera farà un pàrquing dissuasiu al carrer Sant Feliu

L'Ajuntament i la propietat del terreny estan tancant un acord de cessió temporal de l'espai

S'estudia també la possibilitat de fer-ne un altre al carrer del Fred, però encara no s'ha concretat

L'Ajuntament de Llagostera està a punt de signar un conveni per a la construcció d'un altre aparcament gratuït, de caràcter dissuasiu, al municipi. El consistori i la propietat d'un terreny situat al carrer Sant Feliu llimen actualment els darrers serrells de l'acord. Un cop signat, començarien les obres d'adequació de l'espai, que permetrà descongestionar de vehicles aparcats aquest carrer, d'accés al nucli antic i a la plaça Catalunya, i l'entorn.

En principi es farà una cessió temporal del terreny. En cas que la propietat trobés un comprador per a l'espai, l'Ajuntament l'abandonaria. La intenció és fer una inversió mínima d'adequació que consistiria, bàsicament, a obrir l'accés, netejar i aplanar el terreny per fer-lo accessible als vehicles. Tot i això, el projecte no està redactat encara i no es farà fins que l'acord amb la propietat del terreny estigui tancat. L'alcalde del municipi, Fermí Santamaria, diu que també s'està estudiant la possibilitat d'adaptar una zona d'aparcament en un espai propietat municipal del carrer del Fred. Aquesta actuació, però, està en estudi i no es concretarà de manera immediata. Santamaria creu que amb el pàrquing al carrer Sant Feliu queda resolta la problemàtica d'aparcament al carrer. Aquest aparcament s'afegirà als que ja hi ha a l'entorn del nucli antic i que de manera continuada o ocasional s'usen per descongestionar de vehicles el centre històric de Llagostera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.