Urbanisme

equipaments

Inversió de més de set milions per fer un complex de golf a Lloret de Mar

La societat Golf Sant Pere del Bosc SL, propietària de la finca, vol recuperar el camp de golf que està abandonat des de fa nou anys i fer-hi un hotel

Els propietaris de la finca de Sant Pere del Bosc, a Lloret de Mar, tenen intenció de reobrir l'antic camp de golf que es va fer el 1992 i que des de fa molts anys està en desús. Actualment, a la zona s'hi fa motocròs, perquè està força abandonada, però la intenció dels propietaris, a través de la societat Golf Sant Pere del Bosc SL, és la de recuperar la zona (que no es pot utilitzar en l'actualitat perquè no hi ha permisos) i tenir un equipament més per posar en valor tota l'àrea, que ja té un hotel i un restaurant de luxe.

Impacte mínim

La inversió prevista és d'un mínim de set milions d'euros i un màxim de dotze, segons va confirmar ahir Nicolau Cabañas, director de la societat que impulsa aquest projecte de camp de golf a Lloret de Mar. Segons va explicar Cabañas, per recuperar el camp l'impacte ambiental serà mínim perquè els moviments de terra i la tala d'arbres ja es van fer en el seu dia. Caldrà replantar, refer tot el sistema de reg i connectar el camp amb la depuradora, i en una segona fase del projecte, també es construirà un hotel. Per al projecte hoteler, l'empresa promotora està en converses amb diferents grans cadenes hoteleres per a la seva explotació. El projecte segurament s'aprovarà en el proper ple municipal, el mes de maig, i després passarà a la comissió d'Urbanisme de Girona, que hi haurà de donar el vistiplau definitiu.

LA DATA

2004
és l'any a partir del qual
el camp es va anar deteriorant. En els últims anys es feia servir per a motocròs.

LA XIFRA

7
milions
d'euros és la inversió mínima que preveu la societat Golf Sant Pere del Bosc SL.

Un gran parc urbà en una pineda

El projecte va lligat, segons preveu el POUM, a la creació d'un futur parc urbà a la zona. Els terrenys els ha cedit la propietat, són planers i estan situats a la pineda adjacent a la Mare de Déu de Gràcia. Es tracta d'un terreny gran –ahir no va ser possible saber-ne les dimensions– que es convertiria en un gran parc públic. L'objectiu, segons recull el planejament urbanístic, és aconseguir “un parc urbà al costat del GR92”. L'antiga casa de camp, que està en molt mal estat, anirà a terra, i se'n construirà una altra. Aquesta part seria a la fase 1 del projecte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.