Urbanisme

urbanisme

CiU acusa el govern de Tossa de “mentir”

Nega mala gestió en l'expropiació que fa que l'Ajuntament hagi de pagar un milió

CiU va criticar ahir durament el govern local de Tossa de Mar (TU-PSC) i, en especial, l'alcaldessa Gisela Saladich per la sentència segons la qual l'Ajuntament ha de pagar prop d'un milió d'euros per l'expropiació d'una parcel·la de la vil·la romana dels Ametllers. La federació es va defensar de les acusacions de mala gestió per aquesta indemnització i va assenyalar directament l'actual govern local. A més va reivindicar haver aconseguit un pagament menor a l'inicialment demanat.

“CiU condemna públicament un cop més la política de mentida compulsiva i manipulació que practica Saladich en tots els temes relatius al darrer mandat de CiU, en què mostra una amnèsia en tot allò que han fet malament els seus socis del PSC”, va assegurar la federació nacionalista a través d'un comunicat. Els convergents també van acusar l'alcaldessa de “manipular la realitat per acusar CiU de suposades males gestions que només habiten en la seva imaginació contra CiU”.

Davant la possibilitat que el pagament impedeixi una rebaixa de l'IBI, CiU ho va negar, perquè “han obtingut un superàvit que cobreix la pràctica totalitat de la indemnització”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.