Urbanisme

urbanisme

Els jutjats de pau de Vidreres aniran a l'ajuntament vell

L'antiga casa consistorial fa obres de millora per poder-los habilitar

També en rehabiliten la façana

L'antic ajuntament de Vidreres millora la imatge. Des de fa algunes setmanes, s'hi estan fent obres de millora. L'alcalde, Jordi Camps (CiU), considera important la rehabilitació de l'ajuntament vell perquè “és la casa que representa el poble; que té la història del poble”. En aquests moments, els treballs estan centrats en la part externa de l'edifici. “Estem arreglant la façana de la Casa de la Vila; estava en molt mal estat”, va explicar Camps, que va justificar els treballs de rehabilitació de l'exterior per “garantir-ne la seguretat i millorar la imatge”. Aquestes obres, amb un pressupost d'uns 100.000 euros, estaran acabades a les primeres setmanes d'estiu.

Les obres, però, tindran dues fases més per millorar la part interior de l'edifici, concretament la planta baixa: d'una banda, l'antiga biblioteca, tancada el 2008, i de l'altra, el saló de plens. L'antiga biblioteca s'habilitarà per traslladar-hi els jutjats de pau. Aquests treballs tenen un pressupost d'uns 85.000 euros. Amb aquest projecte també es donarà resposta a una antiga reivindicació: es reobriran els lavabos públics de la planta baixa de l'antic ajuntament, en concret, a la banda dels futurs jutjats de pau. Pel que fa al primer pis de l'edifici, de moment, segons va explicar l'alcalde, no s'hi farà res.

LA XIFRA

243.000
Euros
és el pressupost de les diverses obres que s'estan fent a l'ajuntament vell de Vidreres.

LA FRASE

La Casa de la Vila és la casa que representa el poble; que té la història del poble
Jordi Camps
Alcalde de Vidreres

Un nou saló de plens

Una altra fase de les obres a l'antic ajuntament de Vidreres és la rehabilitació del saló de plens, que també fa funcions de sala d'actes. S'hi actua per “donar-hi una altra imatge”, en paraules de l'alcalde Jordi Camps. Aquestes obres tenen un pressupost d'uns 58.000 euros. Mentre s'estan fent aquestes obres de rehabilitació, els plens municipals es traslladen al teatre de la Unió.

Les obres al saló de plens, així com les de l'antiga biblioteca on aniran els jutjats de pau, començaran al setembre. Tindran una durada de dos a tres mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.