Urbanisme

urbanisme

Volen regularitzar els usos dels càmpings de Blanes

L'Ajuntament aprova demanar que es legalitzin els límits que ocupen ara els equipaments

Es faria aprofitant la modificació que la Generalitat fa d'un pla

L'Ajuntament de Blanes demana a la Generalitat que es legalitzin els usos actuals dels càmpings de la ciutat. A través d'unes consideracions que es presenten a la modificació que la Generalitat està fent del pla director urbanístic del sistema costaner –que regula els usos i activitats de tota la franja costanera–, es demana que la zona dels actuals càmpings que està fora de la regularització del pla s'hi pugui incloure. És a dir, que es legalitzin els espais que en el dia d'avui ja estan ocupant aquests equipaments de forma no legal, però consentida. Són ampliacions fetes pels càmpings fora de norma.

“És una manera de compatibilitzar la protecció del litoral amb les activitats existents”, va destacar Miquel Lupiáñez (PSC), regidor d'Urbanisme de Blanes.

La proposta es va aprovar amb l'únic vot en contra del grup d'ICV-EUiA, que, a través del seu regidor Víctor Catalán, ho va qualificar d'“amnistia” a construccions “il·legals”. Els ecosocialistes van demanar una consulta popular perquè els ciutadans opinin sobre la regularització dels càmpings.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.