Urbanisme

equipaments

Clece i Sportise gestionaran la piscina de Lloret

Les dues empreses s'han unit per explotar el nou equipament

L'obertura es preveu cap al gener

Clece i Sportise, unides en una unió temporal d'empreses (UTE), han guanyat el concurs per gestionar la nova piscina municipal de Lloret de Mar, segons van explicar fonts municipals. Les quotes i els horaris han estat determinants perquè aquestes empreses fossin les que explotessin el nou equipament municipal. Una explotació “integral”, que, a part de l'oferta esportiva, també inclou el manteniment i el personal.

“L'important és que funcioni bé, arribi a tothom i hi hagi bons preus”, va explicar l'alcalde, Romà Codina. I precisament els preus han estat un dels factors determinants perquè Clece i Sportise guanyessin la concessió de la piscina. Ester Olivé, primera tinenta d'alcalde i regidora d'Esports, va destacar la “baixada important de les tarifes respecte al preu de sortida” com un dels elements que han fet decantar la balança. Olivé també va remarcar l'“oferta àmplia d'horaris d'obertura” de la piscina.

El govern local va destacar que amb aquest model de gestió l'Ajuntament no només no té cap despesa en el manteniment del complex, sinó que rebrà un percentatge com a ingressos. Tot i això, van remarcar que havien destacat l'oferta esportiva per sobre de l'econòmica.

Obrirà al gener

Aquests dies s'ha fet l'execució inicial del concurs d'explotació de la piscina. Un cop s'acabin, els propers dies, els darrers tràmits administratius, es començaran els treballs de condicionament de l'equipament per garantir-ne la posada en marxa: les taquilles, els bancs per als usuaris i la maquinària de condicionament físic, entre altres. Aquests treballs es calcula que duraran el que queda d'any, amb la previsió de poder obrir al mes de gener.

La nova piscina municipal de Lloret de Mar, de mides olímpiques –50 metres per 25–, és un gran complex que ha costat uns onze milions d'euros. Les obres estan acabades des de principi d'any, però no s'ha pogut obrir perquè encara no s'havia fet el concurs. La intenció inicial era tenir l'empresa concessionària abans de l'estiu, però les al·legacions de l'oposició ho van retardar.

LA XIFRA

11
milions d'euros
és el cost que ha tingut la nova piscina municipal de Lloret de Mar.

LES FRASES

L'important és que funcioni bé, arribi a tothom i hi hagi bons preus
Romà Codina
Alcalde de Lloret de Mar
Hi ha hagut una baixada important de les tarifes respecte al preu de sortida
Ester Olivé
Primera tinenta d'alcalde i regidora d'esports de lloret
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.