Urbanisme

equipaments

Llagostera ja té el terreny per la nova residència Baulida

És a l'avinguda de l'Esport, a tocar de la llar d'infants El Carrilet

Està previst que redactin el projecte el 2014

L'Ajuntament de Llagostera ja ha adquirit els terrenys per construir la nova residència geriàtrica Josep Baulida. Són a tocar de l'avinguda de l'Esport, al costat de la llar d'infants El Carrilet. El cost d'adquisició ha estat de 747.419 euros. El preu, però, podria augmentar en el futur, ja que l'anterior propietari s'ha reservat la possibilitat d'obrir un procés de fixació de preu just per tal de rebre una indemnització complementària com a contrapartida per l'expropiació dels béns.

L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, diu que el consistori es posarà a treballar immediatament per fer el projecte “tal com estava compromès al programa electoral”. La voluntat és acabar el mandat amb el projecte fet “i, si es pot, amb el procés de licitació iniciat”, assegura l'alcalde. Per la futura residència, es pensa en una concessió administrativa, en què l'Ajuntament hi posarà el terreny i l'empresa que guanyi el concurs hi farà les obres.

Millorar el servei

L'alcalde assegura que els aproximadament cinquanta usuaris ja estan ben atesos a les instal·lacions actuals del carrer Hospital, però que en la nova situació guanyaran qualitat de vida: “És un terreny més planer i és millor per passejar-hi, més diàfan, a tocar de la zona esportiva i amb la possibilitat de fer-hi hortets.” Segons Santamaria, ja hi ha alguna empresa interessada a concursar en la gestió del futur equipament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia