Urbanisme

Més places al pàrquing de la piscina de Lloret

L'Ajuntament de Lloret està arranjant la zona d'aparcament del costat de la piscina, on s'hi podrà continuar aparcant gratuïtament. L'empresa que té la concessió de la piscina municipal tenia prioritat per gestionar aquest aparcament, però hi ha renunciat, segons va explicar ahir el regidor de l'àrea, Ignasi Riera. Això ha fet que l'Ajuntament hagi decidit arreglar-lo i ampliar-ne la capacitat fins a unes 140 places. El grup d'ICV-EUiA a l'Ajuntament ha denunciat en un comunicat que aquesta zona passarà a privatitzar-se i serà “exclusiva per als clients i socis de la piscina municipal”, fet que Riera va negar rotundament, afegint que a mitjan setmana vinent l'aparcament ja estarà del tot a punt. “Continuarà sent gratuït. Mai ens hem plantejat que sigui de pagament”, va assegurar. Javier Rodríguez Pacios, portaveu d'ICV-EUiA, va insistir que, segons la informació que té, serà de pagament. “Tant de bo ens equivoquem i aquesta zona no sigui de pagament”, va dir Pacios.

D'altra banda, l'aparcament del costat de les pistes d'atletisme, que era de pagament durant tot el dia, passarà a ser zona blava i per tant només es pagarà de dia. L'Ajuntament també es planteja, segons Riera, revisar a la baixa les tarifes dels aparcaments de Lloret. Aquesta rebaixa afectaria sobretot l'aparcament de la plaça de braus i el de la Caleta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia