Urbanisme

Repararan el viaducte al carrer Bonastruc a Girona

El govern diu que el projecte ja està fet i pactat amb Adif

Respon així a les acusacions d'inoperància dels veïns

La regidora de barri responsable dels carrers Bonastruc de Porta i Figuerola, Marta Madrenas, ha assegurat que el consistori ja té redactat “i publicat” el projecte de reforma del viaducte a l'altura del carrer Bonastruc. Segons Madrenas, el projecte forma part del pla de mobilitat, i inclou la construcció d'un carril bici i la millora de la il·luminació al sector. Dins les actuacions previstes hi ha també la reparació de les filtracions d'aigua que es generen cada cop que plou i que afecten sobretot dos punts, prop de l'escola Bruguera. La regidora diu que no és un problema estructural de la infraestructura, sinó per l'estat de les juntes de dilatació. L'Ajuntament va requerir a Adif que actués per resoldre les filtracions, i ja hi ha un compromís de fer-ho per part de l'empresa.

Queixes veïnals

L'associació de veïns Figuerola-Bonastruc va denunciar la setmana passada l'estat del viaducte a la zona del carrer Bonastruc de Porta (vegeu El Punt Avui del 20 de juny). Segons els veïns, havien requerit en diverses ocasions al consistori que es reparessin les goteres i es millorés la il·luminació i la seguretat al sector. Aquestes reivindicacions, segons el president de l'entitat, Miquel Font, havien estat sempre rebudes pel consistori “amb excuses i indiferència.” Per la regidora, la problemàtica ara ja està “propera a la solució definitiva”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia