Urbanisme

Millores d'asfaltatge a Vidreres

L'Ajuntament inverteix 114.000 euros en diversos punts del municipi

L'Ajuntament de Vidreres ha endegat un pla d'asfaltatge en diferents zones del municipi que costarà 114.000 euros. De moment, ja s'ha començat a refer el paviment a la urbanització d'Aiguaviva Parc (que té un cost d'uns 50.000 euros), i també es començarà aviat al barri de la Pau i a l'entrada del municipi quan s'hi accedeix des de Platja d'Aro. L'Ajuntament també està fent una altra actuació en la dotzena d'aparcaments que hi ha arran de la C-63, a l'altra banda del Mercadona. Els aparcaments que donen directament a la carretera se suprimiran, ja que quan els cotxes han de sortir ho han de fer sovint de recules, amb el perill que pot comportar per a la circulació de C-63. Això no vol dir que es perdran places d'aparcament, però, atès que segons va dir l'alcalde, Jordi Camps, s'ampliaran els aparcaments just davant dels que s'eliminen, i s'aprofitarà per asfaltar la zona.

D'altra banda, aviat començaran les obres per refer les voreres del carrer Costa Brava, i l'Ajuntament confia que es comencin aviat les obres per fer quatre pistes de pàdel i arreglar les pistes de tennis de la zona esportiva. Les pistes de pàdel les tindrà en concessió una empresa que va guanyar el concurs i les construirà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia