Urbanisme

Tossa tanca la porta als xalets des Codolar

Denegarà avui l'aprovació del nou estudi de detall del camí de Marina

L'Ajuntament de Tossa denegarà en el ple d'avui l'aprovació definitiva del nou estudi de detall del camí de Marina que havia presentat la propietat perquè no s'ajusta al pla territorial parcial de les comarques gironines “i no és l'instrument adequat per modificar el límit del sòl públic i el sòl privat”.

Amb aquesta acció, l'Ajuntament estima parcialment les al·legacions de l'Associació Amics de Tossa i de la Plataforma Salvem Els Cars i, també, recull les determinacions de l'informe de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Girona –de data 22 de juliol del 2014– en el sentit de considerar que l'estudi de detall no és la figura adequada per dur a terme canvis de qualificació, superfície, paràmetres d'edificació i densitat que pretenia la proposta sotmesa a aprovació.

Els fets es remunten a l'any 2002, quan un primer estudi de detall del camí de Marina va ser aprovat i, mesos després, l'equip de govern de CiU i AET va donar llicència d'obres per construir diversos xalets en el sector, proper a la xona des Codolar. A finals del 2003, però, es van detectar discrepàncies entre el pla general i l'estudi de detall aprovat i es van aturar les obres i, després d'un llarg periple judicial, s'arriba a la proposta del plenari d'aquest vespre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia