Urbanisme

L'obra de la frontissa de Santa Eugènia avança a bon ritme

Ara començarà l'etapa de més transformació, un cop s'han fet els moviments de terres i l'anivellament

Les obres del tram central de la frontissa de Santa Eugènia de Girona avancen a bon ritme i es preveu que en les setmanes vinents comenci l'etapa de més transformació. La segona tinenta d'alcalde i regidora del barri, Marta Madrenas, explica que les obres avancen segons el calendari previst i “sense canvis significatius”. Admet que fins ara les obres “s'han centrat en treballs poc vistosos, com ara el pas de les instal·lacions o arreglar els desnivells del terreny”.

Per això Madrenas anuncia que les obres que van començar al mes de febrer “entraran ara en una part més vistosa” i es podran veure més ràpidament els canvis i l'estructura d'aquesta àmplia zona.

Es tracta d'una reurbanització que costarà 1,2 milions d'euros per acabar el tram de frontissa de Santa Eugènia que no es va acabar amb el pla de barris. L'antic desori d'aparcament es transformarà en un espai urbà amb múltiples funcions gràcies a un projecte consensuat amb els veïns del barri. Així, s'hi farà un espai polivalent amb escenari per fer-hi activitats, concerts o la festa major del barri, una guingueta de trobada per a les entitats, pista esportiva i una zona de jocs infantils i tota una zona de trobada veïnal i d'estada. Si no hi ha entrebancs, les obres d'aquest tram de la frontissa s'acabaran al mes de juny o juliol i completaran una actuació molt reivindicada pels veïns.

LA XIFRA

1,2
milions
d'euros és el cost de les obres per culminar el tram de frontissa que faltava arreglar entre Girona i Salt.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia