Urbanisme

Tres grups negocien la compra de l'actual edifici

L'espai es transformarà en zona comercial i reforçarà aquest sector amb gran implantació de franquícies

També es cedirà espai al Col·legi Verd

Tres importants grups comercials negocien amb Clínica Girona la possible compra de l'actual edifici al centre de la capital gironina per reconvertir-lo en zona de botigues com a complex comercial. El gerent de Clínica Girona, Carles Espígol, explica però que encara no hi ha “cap acord” amb cap de les firmes interessades. L'operació de venda és important també per a l'empresa, ja que Espígol detalla que la nova clínica tindrà un cost d'entre 45 i 50 milions i la venda d'aquest cèntric edifici servirà per finançar-la en part. Tot i això, Clínica Girona assegura que el trasllat “es podrà fer amb un endeutament mínim i assumible per l'empresa” gràcies als beneficis que es van guardant, els recursos de la mateixa empresa, l'ampliació de capital que es va fer el 2012 i la venda de l'edifici.

Una de les voluntats expressades és que la nova clínica estigui en marxa a final del 2018, una data clau per saber a partir de quan es podria deixar lliure l'actual edifici perquè els propietaris que l'adquireixin puguin saber quan disposarien de l'espai per iniciar la remodelació de l'immoble i convertir-lo en zona comercial. Això reforçaria la zona de Joan Maragall i la plaça Miquel Santaló, on ja hi ha una gran presència de franquícies i on marques d'Inditex (Zara, Bershka, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius) han fet un creixement important en l'últim any. En l'operació també en sortirà beneficiat el Col·legi Verd, que podrà ampliar-se amb dependències de l'edifici actual de la clínica i suplir algunes de les necessitats de creixement que des de fa anys reclama aquest centre educatiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia