Sense - El Punt

barcelonès

Les escoles bressol reclamen a Trias que no “desmunti” la xarxa pública

Un miler de treballadors de les escoles bressol de Barcelona van presentar ahir públicament un manifest en què reclamen a l'Ajuntament que “no desmunti” la xarxa pública existent a la ciutat. Un mes i mig després que el regidor d'Ensenyament, Gerard Ardanuy, anunciés un canvi de model que aposta per la concertació i descarta la construcció de nous centres, més de 700 mestres dels centres públics s'han agrupat en una única plataforma –el Col·lectiu de Mestres de les Escoles Bressol i Serveis Complementaris Municipals de Barcelona– per liderar una lluita que pretén evitar “qualsevol forma de privatització i externalització” del servei.

Ja han aconseguit el suport d'un miler de treballadors i el repte és obtenir el màxim suport de les famílies i altres sectors de l'ensenyament públic. També han enviat cartes a l'Ajuntament, de moment sense resposta. I anuncien més assemblees i mobilitzacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.