Sense - El Punt

El Barça s'entrena a Yokohama

Els de Pep Guardiola fan una sessió suau per aclimatar-se a l'horari del Japó i recuperar-se del partit contra el Madrid

El primer partit del Mundial de Clubs serà el pròxim dijous contra el Al-Sadd de Qatar

El Barça de Pep Guardiola ha fet aquest dilluns el seu primer entrenament a la ciutat de Yokohama, on jugarà els seus partits del Mundial de clubs de la FIFA, davant una gran expectació de mitjans de comunicació i aficionats nipons.

Guardiola ha programat un entrenament molt suau d'aproximadament d'una hora en què els jugadors han fet estiraments amb pilotes, rondos, carreres i una conversa amb el cos tècnic, en un calorós matí d'hivern.

L'entrenament ha servit perquè els jugadors comencin la seva aclimatació al canvi horari del Japó -vuit hores més que a Catalunya- i es recuperin físicament del partit de dissabte contra el Reial Madrid.

El d'avui és el primer pas en la preparació del Barça al Japó abans de disputar, dijous, una de les semifinals del Mundial de clubs davant Al-Sadd de Qatar, que aquest diumenge va guanyar l'equip tunisià d'Esperance en els quarts de final del torneig per 2-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.