Sense - El Punt

CiU i ICV es queixen a Europa que el jutge de competició no sancioni Pepe

Els eurodiputats Ramon Tremosa i Raül Romeva pregunta a la Comissió Europea si creu que la trepitjada del jugador del Reial Madrid a Messi “ha de quedar impune”

Els dos polítics catalans recorden a Brussel·les que “l'esport té un gran impacte per a la societat”

L'eurodiputat de CiU, Ramon Tremosa, i el d'ICV, Raül Romeva, s'han queixat a la Comissió Europea que el jutge de competició no sancioni la trepitjada de Pepe a la mà de Messi en el partit Madrid-Barça d'anada dels quarts de final de la Copa. En una pregunta parlamentària, Tremosa i Romeva demanen a l'executiu comunitari si “creu que aquests fets tan greus vistos per milions de persones i de nens han de quedar impunes”. “Està satisfeta la CE de saber que ningú del Comitè de Competició no s'ocuparà d'aquest cas de violència en l'esport?”, pregunten el convergent i l'ecosocialista.

“Fa uns dies, un jugador del Barcelona va ser agredit, de manera voluntària, per un del Reial Madrid, però tot i la claredat de les imatges l'organisme espanyol encarregat d'exercir la potestat disciplinària no ha vist cap fet sancionable”, denuncien Tremosa i Romeva. Els dos eurodiputats catalans recorden a Brussel·les que “l'esport té un gran impacte per a la societat en general i la seva importància social, educacional i cultural en fan un actiu molt important a preservar i, per tant, a posar en valor”.

Tremosa i Romeva alerten que, si queda sense sanció, la trepitjada de Pepe a la mà de Messi “serà percebuda com a neutra per la societat”. La pregunta parlamentària sobre “valors en l'esport”, Brussel·les l'haurà de respondre ara per escrit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.