Sense - El Punt

La COPE reconeix que es va equivocar en les acusacions de dopatge

Emet un comunicat en què admet que la informació difosa en el programa ‘El partido de las 12' que vinculava el Barça amb el dopatge era “no veraç i no contrastada”

Ofereix al club 200.000 euros en concepte de danys i perjudicis

La ràdio dels bisbes, la COPE, va emetre ahir un comunicat en què reconeix que la informació emesa el 13 de març del 2011 durant el programa El Partido de las 12 i que vinculava el Barça amb el dopatge era “no veraç i provinent d'una font no contrastada”, per la qual cosa reconeix que hi hagut “una intromissió il·legítima al dret a l'honor”. Per tant, l'emissora procedirà a consignar 200.000 euros, la quantitat en què la cadena valora els danys i perjudicis causats al Barça.

Aquesta xifra, però, ha de comptar amb la conformitat del Barça que va manifestar ahir la seva satisfacció per dos aspectes concrets. D'una banda, el club considera fonamental que la cadena de ràdio reconegui el seu error i rectifiqui amb contundència aquella informació. De l'altra, es demostra que la junta la va encertar quan va decidir prendre accions legals contra la COPE i portar la defensa del cas fins al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.