Sense - El Punt

esports

Blanes rep campionats dels Special Olympics

Blanes celebrarà aquest diumenge tres campionats de Catalunya dels Special Olympics. En concret, de bàsquet, tennis i vela, que tindran lloc a la ciutat esportiva, el club de tennis i el de vela, respectivament.

Hi participaran més de 570 atletes, amb un centenar d'entrenadors de 38 clubs d'arreu del país. Hi haurà tres categories. La primera, dels 8 als 15 anys. La segona, dels 16 als 21. I la tercera, a partir dels 22 anys. Els campionat de Catalunya de bàsquet és la competició que tindrà més participants. Un total de 54 equips jugaran 84 partits. El campionat de Catalunya de tennis tindrà dues competicions. I en el campionat de Catalunya de vela hi competiran quatre embarcacions de tres clubs: Blanes, Arenys i Barcelona. També es farà un grup de proves adaptades, com ara llançament des de zones, velocitat de passada i conducció, en bàsquet; i joc amb raqueta, cops de precisió i llançament de precisió, en tennis. Les competicions començaran a les deu del matí i estan obertes a tothom. El lliurement de premis començarà a les sis de la tarda.

La celebració dels campionats de Catalunya dels Special Olympics és un pas més per la integració d'aquest col·lectiu. En aquest sentit, el Club Tennis Blanes i la fundació privada El Vilar d'Aspronis van signar un conveni pels tres anys vinents perquè les persones amb discapacitat intel·lectual puguin jugar a tennis. A més, el Club de Vela Blanes i el Club Esportiu El Vilar també han renovat el seu conveni perquè els esportistes de Special Olympics Catalunya puguin dur a terme activitats de vela.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.