Sense - El Punt

la selva

L'Ajuntament de Lloret, molest amb els veïns de Ciutat Vella

Diverses entitats veïnals de Ciutat Vella, amb el suport de la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB), van fer fa dies un manifest que reclamava que no s'obrissin més hotels al centre de la ciutat. Fins aquí no hi hauria cap relació amb Lloret de Mar, si no fos perquè els veïns van alertar que Ciutat Vella es podria convertir en un Lloret –per il·lustrar un concepte de massificació turística– si la normativa barcelonina en aquest aspecte es feia més laxa. Aquesta referència ha motivat una carta de queixa del tercer tinent d'alcalde de Lloret de Mar, Jordi Orobitg, que demana que es deixi de parlar de Lloret “de forma gratuïta”. “Lloret de Mar és una destinació de vacances envejable i envejada, amb unes cales i platges magnífiques”, assenyala. A més, recorda que el municipi concentra el 65% de les places hoteleres de cinc estrelles de la Costa Brava i que els empresaris han fet un esforç “per renovar la planta hotelera”, prioritzant una alta qualitat.

Bo i admetent que Lloret “ha tingut problemes com a destinació”, afegeix que aquests no han estat “gaire diferents del que han tingut la resta de les destinacions turístiques”, entre les quals esmenta Barcelona. “Lloret, però, no es dedica a parlar malament de ningú”, puntualitza. En la seva missiva, Orobitg reivindica els atractius de Lloret i projectes per posar en valor “tot el seu patrimoni arquitectònic i cultural”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.