Sense - El Punt

SOCIETAT

Les portes de la fira Eco.sí es tanquen amb 8.500 visites

El volum de públic baixa perquè s'ha obert menys hores, però l'activitat creix

Les portes de la setena edició de la fira Eco.sí, amb la participació de 150 empreses i associacions vinculades amb l'aplicació de criteris ecològics a diversos sectors, es van tancar ahir al vespre a Fira Girona amb un balanç de 8.500 visitants. La directora del recinte, Anna Albar, va admetre que el volum de públic ha estat lleugerament inferior, però ho va atribuir al fet que “aquest any es va obrir el divendres a la tarda i no al matí, com l'any passat”.

El nombre d'expositors, per contra, ha crescut un 40% i un terç procedien del sector alimentari. També hi han tingut un protagonisme destacat la salut, les teràpies naturals, la bioconstrucció i les energies renovables.

A la fira s'hi han organitzat fins a 110 activitats, com el Mercat de la Terra –amb productes ecològics–, demostracions gastronòmiques, tallers, conferències i desfilades de moda, ahir a la tarda, per exemple, amb una línia de roba confeccionada amb cotó orgànic.

Els visitants també han pogut participar en les activitats proposades a l'Espai Dona, pensat per compartir i rebre informació sobre la dona, l'embaràs, el part i la lactància; i a l'Espai Networking, per a l'intercanvi empresarial, de nous projectes, la connexió d'idees i contactes i treballs col·lectius. Durant tot el matí d'ahir, a l'exterior del Palau de Fires, es va fer el Mercat d'Intercanvi, en què els visitants podien fer trocs amb altres persones bescanviant productes que ja no els feien servei.

Albar va destacar que “totes les activitats han tingut molt bona acollida per part del públic, que ha omplert les sales”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.