Necrològiques

No ha estat un somni, no

En la mort de l'escriptor i periodista Miquel Pairolí

Tal com deia en Miquel a L'enigma. “A la família, el camí de la vida, que dia a dia és imperceptible però que quan aixequem la vista per contemplar el passat resulta esfereïdor, ho ha transformat tot. No solament l'avi ja no hi és; també alguns d'aquells rostres i d'aquelles veus que vaig conèixer i sentir primer que cap altre a l'entorn de la taula familiar ja se n'han anat i ens han deixat tot de records que no es renovaran. Als que encara rodem per aquest món, el pas dels anys ens ha envellit en diversos graus i maneres, amb angúnia o sense, amb més o menys fatalitat i resignació.

”És com si la vida que es va escolant i la mort que ens atrapa perdessin el dramatisme, la transcendència i la tristesa”.

NO HA ESTAT UN SOMNI, NO.

La mare, germana, nebot i tota la família volem donar les gràcies tant a les persones com a les institucions pel suport, la companyia que hem rebut i el reconeixement que s'ha fet tant de l'obra com de la persona d'en Miquel.

La vida segueix, ell no hi serà, però en tindrem el seu record i la seva obra.

(*) Fina Pairolí, en nom de la família de Miquel Pairolí, que va morir el 6 de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.