Necrològiques

La Natàlia Molero ens ha deixat

Aquesta tarda del darrer diumenge d'aquest calorós juliol, hem rebut la trista notícia del traspàs de la Natàlia Molero, actual directora de la Casa de Cultura de Girona. Com a president de les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de Girona, en nom propi i de tota la junta, així com dels alumnes de l'Aula, manifestem la nostra tristor per la pèrdua de la que, a través del càrrec que ostentava –des de feia uns quatre anys– amb professionalitat i eficàcia, ha estat sempre a punt d'ajudar i col·laborar, en pro del bon funcionament de la nostra Aula. Amb la seva bonhomia, sempre trobàvem la porta oberta per atendre qualsevol necessitat que pogués sorgir, fins i tot per donar-nos, si calia, alguna conferència, de manera totalment altruista.

Feia un temps que estava de baixa, aquest mal traïdor, el càncer, la va ferir amb tota la seva cruesa i tot i que ella, amb gran enteresa, fins al darrer instant, li ha plantat cara, finalment aquell ha acabat vencent i se'ns l'ha emportat.

En nom de tota la gent de la nostra Aula, tot desitjant que la nostra amiga Natàlia tingui, a l'Altra Vida, el merescut repòs, donem la més sentida condolença a tota la seva família.

Que al cel sia i que en pau hi reposi.

(*) Lluís Torner i Callicó és president de les Aules d'Extensió Universitària Per a la Gent Gran de Girona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia