Necrològiques

Fermín Navarro Urendez

Fundador del restaurant La Galera de Palamós i Medalla del Turisme de Catalunya

El restaurador Fermín Navarro Urendez, que el 2004 va ser guardonat amb la Medalla del Turisme de Catalunya, va morir ahir, dia 21 d'agost, a l'edat de 66 anys.

Fermín Navarro va fundar La Galera el 1978 i des del començament va ser l'ànima del negoci. Per això, es va sentir especialment orgullós quan, el 2004, va rebre la Medalla del Turisme que concedeix la Generalitat per “la dedicació i l'esforç continuat a favor del turisme a Catalunya”. “Des dels 14 anys que treballo”, va declarar llavors, tot considerant el premi com un reconeixement a l'esforç de tota una vida. “Servei excel·lent i cuina de qualitat” són dues de les virtuts que Fermín Navarro va voler transmetre sempre del seu restaurant, del qual encara era el propietari.

Casat amb Emilia González Blanco i pare de dues filles, Vero i Anna, la cerimònia religiosa se celebrarà demà dissabte, dia 22 d'agost, a les 12 del migdia, a l'església parroquial de Santa Maria del Mar de Palamós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia