Horòscop

Traspàs del salesià P. Antoni Samsó i Rabaixet

A primeres hores d'ahir, dijous, dia 10 de setembre, ens va arribar la dolorosa notícia de la mort del P. Antoni Samsó, fins només fa tres setmanes, membre de la Comunitat Salesiana de Girona. Ha viscut entre nosaltres durant 11 anys, en els quals ha dut a terme tasques de relleu al servei de l'Església de Girona, des de la parròquia de Santa Eugènia confiada als salesians. Persona ben coneguda i apreciada pel seu tarannà atent i respectuós amb tothom, ha esmerçat els anys d'estada enmig nostre en el servei parroquial, la seva sacrificada i delicada atenció als malalts de l'hospital de Santa Caterina de Salt, el seguiment espiritual de la Confraria dels Dolors –com a consiliari–, l'acompanyament dels membres de l'Adoració Nocturna, la seva disposició generosa a l'Associació dels Antics Alumnes Salesians. Acabat el curs 2014/2015, havia rebut la invitació del Superior dels Salesians per canviar a la comunitat salesiana de la Ciutat Meridiana de Barcelona, a final del mes d'agost. Avui, Diada de Catalunya, és també la patrona de la parròquia de Santa Eugènia. El P. Antoni venia a celebrar-ho amb nosaltres i pensava acomiadar-se dels parroquians.

Per a tots aquells que vulguin retre-li el darrer homenatge, hi haurà a disposició de tothom un autocar per baixar a Barcelona, que sortirà de la parròquia de Santa Eugènia dissabte, dia 12, a les nou del matí, per assistir a la missa d'enterrament als Salesians de Sarrià. Els qui desitgin utilitzar el servei de l'autocar han de trucar a la parròquia de Santa Eugènia i fer-ho saber al Sr. Rector José Antonio, al telèfon 972 40 05 30 o bé al 639 334 623.

Està prevista una missa funeral pel dissabte 19 de setembre, a les vuit del vespre, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

Descansi en pau i que la llum perpètua l'il·lumini.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia