Cinema

Los descendientes

George Clooney en crisi

Pel·lícules com Election, A propósito de Schmidt i Entre copas han confirmat Alexander Payne com un àcid retratista de personatges en crisi, autor de notables pel·lícules molt ben dialogades que cavalquen entre la comèdia i el drama.

Los descendientes és la seva nova pel·lícula després de vuit anys de no dirigir-ne cap –excepte el seu episodi de Paris, je t'aime–, en els quals ha produït diversos films i la sèrie de televisió Hung; i es tracta d'un retorn per la porta gran: els Globus d'Or que va obtenir diumenge a la matinada i les nominacions que té als Independent Spirit Awards confirmen que es tracta d'una de les pel·lícules favorites per a la pròxima edició dels Oscar.

La base de la pel·lícula és una novel·la de la hawaiana Kaui Hart Hemmings, que ha inspirat aquest relat familiar protagonitzat per un home ja entrat en la maduresa que, per primer cop a la vida, es veu obligat a assumir les tasques de pare de les seves dues filles, ja que la seva dona ha tingut un accident que l'ha fet entrar en coma. Aleshores descobreix que, poc abans del coma, la dona li ha estat infidel.

Una història madura, melancòlica i emotiva sobre la resistència a madurar, la responsabilitat i el llegat que deixem, amb George Clooney interpretant el seu principal protagonista, un descendent d'un llarg llinatge d'aristòcrates hawaians.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Los descendientes

«Los descendientes»

Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Alexander Payne.
Intèrprets: George Clooney, Judy Greer, Matthew Lillard.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a